Begagnade husbilar till salu nära Borås

Är du på jakt efter en begagnad husbil till salu nära Borås? Då har du hittat till rätt plats! Hos Vincents i Varberg, endast en timma från Borås, hittar du landets ledande förmedlare av begagnade husbilar. Hos oss värdersätter vi trygghet, kvalité och säkerhet. Vi har alltid ett stort utbud av begagnade husbilar till salu. Därför vill vi lova att vi har fordon för alla. Oavsett om du letar efter en plåtis, alkov, eller en med taksäng har vi något för just dig. Följ väg 41 från Borås så hittar du till oss!

Husbilar till salu i Varberg nära borås

Varför ska du välja Vincents?

Med endast en timmes bilfärd från Borås är Vincents det perfekta valet för alla boråsare som letar efter begagnade husbilar. I direkt anslutning till väg 41 hittar du oss och vår stora anläggning. Vi arbetar endast med begagnade husbilar. Därför kan du hitta prisvärda husbilar hos oss. Vi arbetar med tydliga metoder och rutiner för att säkerställa att kvalitén når till våra höga krav.

Noggrannt kontrollerade husbilar

Hos Vincents nära Borås genomgår alla husbilar gedigna kontroller och tester för att säkerställa att kvalitén är hög. Vi testar alla fordon som kommer in till oss på 150 punkter. Detta gör vi för att det ska vara tryggt och säkert för dig som köpare att köpa en begagnad husbil.

Vi har hjälp många från Borås

Under våra 20+ år som verksamma inom fordonsförmedling har vi hjälp åtskilliga boråsare att hitta perfekta husbilar. Det är inte konstigt att många från Borås väljer just Vincents för att köpa begagnade husbilar. Med kvalité och trygghet  i fokus säkerställer vi att alla som besöker oss får en god upplevelse. 

Bra att veta inför köpet

Vilken husbilsstorlek passar dig?

Hur stor husbil är lagom?

Plåtis, hel- eller halv integrerad husbil? Det är frågan. Vi hjälper dig ta reda på vilken typ av husbil som passar bäst för dig och dina behov!

Tips

Fem bra tips när du ska köpa husbil eller husvagn

Hur ska man tänka vid köp av husbil eller husvagn? Vi presenterar fem bra tips för dig som ska köpa din första husbil eller husvagn.

html

Husbil eller husvagn: Vad passar bäst för dig?

Att välja mellan husbil eller husvagn är inte lätt. Det finns många faktorer som spelar in. I denna artikel hjälper vi hitta det som passar dig bäst!