Ett Dun & Bradstreet Superföretag

Vincents Press & Media

Vincents Husbil & Husvagn är ett stolt toppföretag i Sverige! För sjuttonde året i rad har Dun & Badstreet tagit fram listan med Superföretag för att framhäva Sveriges snabbaste växande och mest lönsamma företag. För att komma med på listan gäller det att uppfylla ett antal högt ställda kriterier.

Tidigare var det Bisnode som tillsammans med Veckans affärer tog fram listan över Sveriges Superföretag. Bisnode är idag en del av Dun & Bradstreet och i år är det totalt 630 företag som kvalat sig in på listan, vilket är en minskning med 11 procent i jämförelse med föregående år. Detta beror helt tydligt på Coronapandemin, enligt Per Weidenman, senior analytiker på Dun & Bradstreet. Här kan du se hela listan med Superföretagen 2021.

Kriterierna som måste uppfyllas för att klassas som ett Superföretag handlar om att öka både omsättning och vinst samtidigt som företaget måste visa på långsiktighet och stabilitet i affären. För att få utmärkelsen så måste företaget uppfylla dessa kriterier i minst fyra år i rad för att komma med på den exklusiva listan. Detta är alltså något som Vincents Husbil & Husvagn lyckats med och vi är extremt stolta och och kommer fortsätta ta Vincents Husbil & Husvagn till nästa nivå! Ett stort tack till våra fantastiska medarbetare som möjliggjort detta, men även stort tack till våra kunder och partners för deras tillit till oss!

Martina Sandström

Martina Sandström

Digital kommunikatör

Värdera ditt fordon gratis idag!
Med Vincents nya värderingsverktyg kan du helt kostnadsfritt få en värdering av din husbil eller husvagn på bara några minuter. Du fyller in ditt fordons registreringsnummer och miltal och våran pricksäkra värderingsverktyg gör restan av jobbet!