Välfyllt lager hos Vincents Husbil & Husvagn

Vincents Press & Media

Den stora efterfrågan på husbilar och husvagnar har gjort att flera handlare runt om i landet har svårigheter att fylla upp sina lager. Detta vittnar bland annat flera kunder till Vincents om, som blir positivt överraskade när de kommer till Vincents Husbil & Husvagn i Varberg och ser utbudet och mängden fordon som står prydligt uppradade på fordonsgården. – Jag tror folk väljer oss för vårt engagemang och för att vi är på hugget, säger Hannah Schaffler, intagsansvarig på Vincents Husbil & Husvagn.

Lagermässigt, för begagnade husbilar och husvagnar, ligger just nu Vincents Husbil & Husvagn i absoluta toppen i Sverige med knappt 80 annonserade fritidsfordon. Handlare som har fler annonserade fordon än så annonserar även fritidsfordon av äldre årsmodell och märken och modeller som Vincents Husbil & Husvagn väljer bort då de inte uppfyller Vincents kvalitetskrav. Enligt pressmeddelande från Husvagnsbranschens riksförbund är det nästan slutsålt på många ställen och det finns till och med återförsäljare som tvingats permittera anställda eftersom att det inte finns några fordon att sälja.

Varför Vincents Husbil & Husvagn lyckats så bra med att fylla upp sina lager denna sommar menar Johan Fallqvist, platschef på Vincents husbil & Husvagn, bland annat beror på alla nöjda kunder som kommer tillbaka.

– Vi har ett stärkt varumärke, ett engagemang och kvalitetstänk som skapar trygghet hos kunderna och som gör att de återkommer till oss. Vi har jobbat hårt med detta och ser ett resultat av det nu. Vi vill ha och har ett mycket gott rykte hos kunderna, säger Johan Fallqvist, platschef på Vincents Husbil & Husvagn.

Det goda ryktet hos kunderna är något som också Gustaf Johannisson, teamledare för säljavdelningen, märker av.

– Vi har ett gott renommé. Många kunder som kommer till oss som har hört från vänner och bekanta om Vincents Husbil & Husvagn och har fått personliga rekommendationer om oss. Det är värt allt, säger Gustaf Johannisson.

Vincents Husbil & Husvagn har över 20 års erfarenhet av förmedling av begagnade husbilar och husvagnar och har nästan 40 anställda. Rekryteringarna, det ständiga utvecklingsarbetet samt strukturen har gjort att Vincents idag nått en balanserad arbetstakt som gör att de kan erbjuda snabb återkoppling och snabba leveranser till kunderna. Till intagsavdelningen kommer det i snitt in 4 fritidsfordon om dagen för inbyte, förmedling eller direktinköp.

– Jag tror folk väljer oss för vårt engagemang och för att vi är på hugget. Jag tror mycket handlar om återkopplingen, att kunder som vill sälja inte får svar hos andra handlare, säger Hannah Schaffler, intagsansvarig på Vincents Husbil & Husvagn.

Det stora utbudet hos Vincents lockar kunder som vill köpa fritidsfordon då det finns mycket fordon att välja mellan. Hos Vincents Husbil & Husvagn erbjuds finansiering till köpande kunder, möjligheten att ta emot inbyte och hantering av garanti samt reklamationsfrågor. Samtliga fordon fukttestas vid ankomst och därefter görs en omfattande teknisk inspektion där det invändiga och utvändiga skicket synas för varudeklarationen. Det är först efter varudeklaration som fordonen fotograferas och läggs ut på annons, allt för att Vincents vill säkerställa kvalitén på fordonen inför försäljningen. Varje kund som köper fritidsfordon hos Vincents Husbil & Husvagn får med sig en exklusiv leveransfilm för sitt fritidsfordon där en tekniker går igenom hur deras nya husvagn eller husbil fungerar.

Vincents 17 000 kvadratmeter stora försäljningsområde ligger precis intill E6:an mellan Göteborg och Malmö där det passerar tusentals bilar varje dag. Industriområdet Varberg Nord anses vara ett mycket attraktivt läge i knutpunkten mellan E6:an och riksväg 41.

– Vi har ett fantastiskt läge som gör att det blir större försäljning här och då vi erbjuder både inbyte, finansiering och garantier så kan vi göra snabba och smidiga affärer, säger Gustaf Johannisson, teamledare för säljavdelningen på Vincents.

Förra året hade Vincents ett rekordår med över 600 försäljningar och enligt prognos kommer siffran i år att landa på 700 sålda fordon.

Kontaktinformation:

  • Vincents Husbil & Husvagn
  • Telefon: 070-471 82 27

Om Vincents Husbil och Husvagn

Ambitionen för Vincents är att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa en begagnad husbil eller husvagn. Vincents har över 20 års erfarenhet i fritidsbranschen och har skapat rutiner som gör att såväl köpare som säljare kan känna sig trygga. Det 17 000 kvadratmeter stora försäljningsområdet i Varberg är inhägnat och kameraövervakat och ligger precis intill E6, där det passerar tusentals bilar varje dag. Vincents arbetar efter ledorden struktur, trygghet, förtroende, expertis och glädje.

Mateusz Gregus

Mateusz Gregus

Digital kommunikatör

Förmedla din husbil eller husvagn idag!

Kontakta oss redan idag så hjälper vi er att hitta en ny ägare till er husbil eller husvagn!