Vincents Husbil & Husvagn - Begagnade Husbilar & Husvagnar

Husbil, ett rullande hem

Tack för att du valde att kika in på Vincents.se. Vår passion är att sprida vidare glädjen som uppstår med att äga och köra en husbil eller husvagn. Under flera år har vi hjälpt kunder att investera i rätt husbil för just dem. Därav är vi säkra på att vi även kan hjälpa dig med att hitta en begagnad husbil som du kommer kunna nå oanade destinationer med. Enbart din fantasi kan sätta stopp.

Är du mer sugen på en husvagn? Inga problem, vi har både begagnade och nya husvagnar till försäljning.

Hos oss köper du inte bara ett fordon, vi säljer en livsstil och hjälper dig uppnå en dröm. Med ett rullande hem finns det inte längre några ursäkter eller hinder, nu kan du med lätta medel ta med ditt hem på en veckas semester eller två. Därav är det inte så konstigt att husbilsägare har valt att mynta begreppet “Hemma bra men husbil bäst”. Det är precis så det är, med en husbil kan du placera ditt hem vart du vill.

Psst, du vet väl att du hittar roliga erbjudande och nyheter genom att följa oss på facebook.

Nya husbilar kan bli en dyr investering, därför är vårt råd att istället försöka hitta en fin begagnad. Du sparar pengar och får samtidigt en husbil med karaktär. Har du redan en begagnad husbil eller husvagn som du vill byta in? Inga problem, vi tar gärna emot dessa och hjälper dig med de finansiella bitarna. Läs mer här om du är intresserad av att sälja ditt fordon.

 

Att tänka på innan ditt husbilsköp

Innan du bestämmer dig för att slå till är det viktigt att tänka igenom några punkter.

Hur många är det som kommer använda husbilen samtidigt? Antal passagerare kan nämligen ha ett avgörande beslut kring både modell och storlek.

De allra flesta husbilar i Sverige är idag registrerade som personbil klass 2. Detta innebär att du klara dig fint med ett B-körkort för husbilar på under 3,5 ton. Är du däremot sugen på en större husbil krävs C-körkort om du inte tagit ditt körkort tidigare än 1996 , läs mer om reglerna här: Transportstyrelsen.

När är tanken att ni ska använda husbilen? Enbart under sommaren eller året om? Detta kan ha betydelse över isolering och värmesystem i husbilen.

Vill du redan innan ditt köp bli expert på husbilar? Här avslöjar vi all vår hemliga kunskap.

 

Frågor eller funderingar kring husbilar – kontakta oss! 

På en otrolig placering precis intill E6 och riksväg 41 står över 100 begagnade husbilar och husvagnar. Vincents tar stor stolthet i vad för kvalité begagnade husbilar och husvagnar har som de tar in. Med det bästa säljläget i hela Halland förmedlar vi campingfordon till hela landet.

Tack vare vår välutbildade verkstad och noggrant kontrollerade fordon håller vi i grädden av Sveriges campingfordon. Sveriges ledande husbil- & husvagnsförmedlare i hjärtat av Halland.

Hos oss finner du en mängder med olika modeller och varumärken. Det spelar ingen roll om du är intresserad av en eura mobil, kabe tm eller en knaus sky. Vi har det mesta så kom gärna in för att kika, snacka eller shoppa.

Vill du ta kontakt med oss gör du det enklast här eller på våra sociala medier.

 
Jag kan med en bra erfarenhet rekommendera Vincents. Vi lämnade in vår husvagn på försäljningsuppdrag Fredag v42....

Publicerat av Anders Åkerman Waern den 6 november 2017