Adria husbil & husvagn till salu

Adria är Sveriges mest sålda husvagns- och husbilsmärke och en klar Vincents-favorit! Här har du märket som erbjuder någonting för alla åldrar, alla storlekar och alla prisklasser. Med några av marknadens smartaste lösningar, mest designfulla inredningar och en komfort som slår det mesta är detta ett varumärke som skapar ”pirret” i magen. Från deras tillverkningsort i Novo Mesto i Slovenien har Adria tillverkat flera välrenommerade husvagns- och husbilsmodeller som Adria Action, Adria Alpina, Adria Adora och Adria Altea. En bil med ständig efterfrågan– oavsett enklare modell eller påkostad lyxbil.

Begagnade Adria

Hos Vincents hittar du flera fina begagnade husvagnar och husbilar från Adria till salu. Med ständig efterfrågan, oavsett enklare modell eller påkostad lyxhusbil, finns det alltid en Adria som passar just dig! Med vår långa erfarenhet av fordon från Adria är vi din trygga partner när du vill köpa, eller sälja, din Adria. 

Trygg Fritidsgaranti

Garantin täcker de flesta elektriska och mekaniska komponenter i både bilen, husvagnen och bodelen. Vid skada så betalar du ingen självrisk.
Inget åldersavdrag görs.
Garantin gäller inom hela EU/EES.
Vid finansiering med Wasa Kredit får du 24 och 36 månaders garanti till mycket bättre pris.